- artisjokblini met geroosterde courgette
- blini met maanzaad & paardenbloemgelei & geitenkaas & zuringdressing
- bloemkoolcrème met peterselie-olie en granaatappelpitjes
- boerenkoolkoekjes
- bonenburger
- canneloni gevuld met een mengsel van paddestoel & prei en geroosterde pastinaak met kastanje, salie & rode ui
- carpaccio van rode biet met granaatappelsiroop en tofucrème
- crème van worteltjes met kokos & gember en salsa van sesamzaadjes & lenteui
- falafel
- falafel van mungboontjes
- filokoekjes met champignons & kikkererwten
- geroosterde aardappeltjes & kikkererwten & rode biet
- geroosterde aardpeer & kastanjes & bospaddestoelen met gebakken polenta, zoetzure prei, saus van pastinaak en champignons en peterselieolie
- havermoutpannenkoekjes
- jonge prei in panko & linzenslaatje & tomatensaus met koriander & spinazie uit de wok
- kimchee
- knolselderfrieten
- lenterolletjes met eetbare bloemen
- linzenslaatje met yacon
- maanzaadblini met geitenkaas & paardenbloemgelei & zuringdressing
- maïsblini met gelepaprikadressing & salsa van komkommer en avocado
- Marokkaanse rolletjes
- noedelsoep
- pasta met boerenkool
- pasta met boerenkoolpesto & haloumikaas
- polentataart met prei en geitenkaas & gebakken champignons & witloofsalade
- pompoenblini met zoetzure rode biet
- Rijstvlokkenpap met specerijen
- risotto met snijbiet
- rodebietjesspread met sesamcrackers
- rodelinzenpaté
- rösti van zoete aardappel
- salade met veldsla, gemarineerde rode biet, broccoli en croutons van polenta
- salade met geroosterde prinsessenbonen & rode paprika
- schorseneren met gerookte tofu & aardappelpuree met wakame & peterseliemisodressing & geroosterde pompoen
- socca met wilde kruiden & brandnetelpesto
- soep met prei, curry en groene linzen
- spinazie in de wok met tahinsausje
- sushi met eetbare bloemen
- tempura van pompoen
- tofuballetjes
- Viëtnamese rolletjes
- warme salade van geroosterde rode biet, zoete aardappel en rode quinoa met tofucrème
- wrap met gestoofde groentjes in kokosmelk & saliecrème
- wortelkoekjes met venkelzaad & kervel
- worteltjessoep met pistachecrème
- zoete aardappeltaart met prei & snijbiet
DIPS, PESTO, TAPENADE, SAUSJES, ...
- appelchutney
- boerenkoolpesto
- brandnetelpesto
- cashewspread met groene kerrie
- dip van gefermenteerde spitskool
- dip met zuring & yoghurt
- dip van salie & geitenkaas
- groene lentespread
- humus met rode biet
- korianderdip
- paardenbloemgelei
- pesto van boerenkool
- stoofpotje van boerenkool, schorseneer, spruit, witte bonen en geitenkaas
- tapenade van citroenmelisse
- tapenade van rode melde en radijsjesloof
- tapenade van weegbree
- tofucrème
Geen opmerkingen:
Een reactie posten