woensdag 12 november 2014

op adem komen

Terwijl de kindertjes zich uitleefden op het scoutsweekend konden de ouders ontspannen, inspiratie opdoen en plannen maken.  Lang leve de scoutsweekends!

Soms hoeft een ontsnapping niet lang te duren.  Een dikke halve dag is vaak voldoende om je een verrijkt gevoel te geven.  We trokken ditmaal naar Amsterdam voor de hele mooie tentoonstelling van Marlene Dumas.  's Avonds konden we aanschuiven bij een adresje dat ik al jaren opzij hield: de Culinaire Werkplaats.  Dat triggert toch?
Geen doorsnee schuimpjes-restaurant met stijve obers, maar 2 creatievelingen die zich uitleven in een geestige mix van ontwerpen en koken.  Heel mooi om te zien, en heel lekker.  En zo hartelijk ook. Bovendien is het fijn om in een no-nonsense kader te zitten dat eens anders is dan de vlotte hippe restaurants die we kennen.

Tussendoor bij de koffie en de apero plannen brouwen met manlief, dat zet je terug op de sporen.  Verse lucht zorgt voor zin in nieuwe avonturen.  Bij het zien van deze foto begint het te kriebelen:
Eten en tafelen in een ander concept, wedden dat de gasten zich dagen later nog op een wolk van inspiratie bevinden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten